Knap-on kran med mekanisk udskud → Asp Produktudvikling
15910
page-template-default,page,page-id-15910,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Knap-on-kran m. mekanisk udskud – 350 kg.

Varenummer: 493

Her ser du vores lille elektriske knap-on kran med mange anvendelsesmuligheder til montering på trailer, ladbil eller kassebil. Kranen har en løftekapacitet på 350 kg. samt en egenvægt på under 50 kg. Da kranen er sammenklappelig kombineret med dens lave egenvægt, medfører dette, at kranen er yderst medgørlig. Den kan dermed hurtigt flyttes fra eksempelvis bil til trailer. Kranen er for dig, der ikke har behov for, at det hele kører elektronisk.

knap-on-kran_med-udskud

EL-KRAN MED MEKANISK UDTRÆK

Når el-kranen monteres i enten bil, ladbil eller trailer, gøres dette ved at klikke den fast i en bundplade, der er monteret i dit køretøj. Kranen kan både monteres og tages af igen uden brug af værktøj, hvilket gør, at den er utrolig nem at anvende. Kranen løfter ved hjælp af et wirespil drevet af en elmotor på enten 12V eller 24V.

 

Denne kran har en elektrisk rejsning af arm, der styres med en fjernbetjening. Den er med mekanisk udskud, og derfor er denne knap-on kran for dig, som ikke har behov for en fuldt udstyret kran, hvor det hele kører elektronisk. Søger du dog netop dette, skal du vælge vores knap-on kran med elektrisk udskud – her kører alt ved hjælp af elektronik.

 

MED EN KNAP-ON KRAN FÅR DU NEM HÅNDTERING AF DIVERSE BYRDER

Uanset hvilken af vores forskellige knap-on kraner du vælger, gør knap-on kranen det muligt for dig at løfte en byrde nemt og hurtigt. Dermed lettes dit daglige arbejde, og du undgår tunge og unødvendige løft. Da du kan tage knap-on kranen med hvor som helst og montere den i enten din bil, ladbil eller trailer, sikrer kranen dermed, at du undgår tunge løft, når du er ude til forskellige opgaver, hvor større maskiner ikke er mulige eller nødvendige at anvende. For nærmere vejledning om vores knap-on kraner anbefaler vi dig at kontakte os enten via vores kontaktformular eller på telefon +45 98 66 92 69.

Fakta

Lav egenvægt.

Enkel betjening.

Sammenklappelig.

Aftagelig uden brug af værktøj.

Kan anvendes på forskellig køretøjer, hvor der er monteret bundplade.

Løftekapacitet 350 kg.

Leveres i 12V eller 24V

El-drevet wire spil

14 meter wire

Tårn højde: 1040mm

Arm længde: 1050mm

Udskud længde: 500mm

Bliv ringet op i dag