Vinduesløfter | Lav egenvægt og nem og hurtig montering!
15821
page-template-default,page,page-id-15821,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

VINDUESLØFTER MED LAV EGENVÆGT OG LET AT ANVENDE

Varenummer: 610

Med en vinduesløfter lettes arbejdsbyrden, da medarbejderne slipper for tunge og unødige løft, der let kan klares med vindueløfteren. Til vores vinduesløfter kræves blot én mand, da den har en lav egenvægt og er nem at håndtere. Desuden er den utrolig hurtig at montere på et stillads, uden brug af værktøj. Vinduesløfteren leveres med to sugekopper, der kan bære vinduer med en max vægt på 114 kg. Dette gør den ideel til de mindre håndteringsopgaver, hvor vinduerne ikke vejer alverden, og hvor effektiviteten vægtes højt.

 

Læs nærmere om vinduesløfterens specifikationer i højre side og kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at købe denne, eller hvis du blot ønsker at høre nærmere om produktet.

Ring til os Kontakt os her
vinduesløfterstorbillede

EFFEKTIVISERING AF ARBEJDSOPGAVERNE MED EN VINDUESLØFTER

Med en vinduesløfter effektiviseres arbejdsopgaverne og tunge løft minimeres. Derfor investerer du ikke blot i en ny smart og moderne vinduesløfter, men du forbedrer også arbejdsforholdene for dine medarbejdere. Dette giver således tidsmæssige besparelser, og aflaster ikke blot medarbejderne for tunge løft, men forbedrer også hele arbejdsgangen og arbejdstilfredsheden.

 

I kombination med de tidsmæssige besvarelser, opnås der også på sigt økonomiske besparelser. Med en vinduesløfter gøres det betydeligt lettere og hurtigere at montere, indstille og flytte vinduer, og derudover medfører bedre arbejdsforhold også færre sygedage.

 

ØVRIGT LØFTE- OG HÅNDTERINGSUDSTYR HOS ASP PRODUKTUDVIKLING

Søger du en autoglas løfter til dit bilværksted, kan denne ligeledes købes her hos os. Med vores autoglas løfter er der, ligesom ved vores vinduesløfter, prioriteret en lav egenvægt, som gør det muligt for en enkelt mand at betjene den. Derudover sælger vi en række andet løfte- og håndteringsudstyr, som har til formål både at effektivisere det daglige arbejde og vigtigst af alt forbedre arbejdsforholdene. Heriblandt kan du eksempelvis finde en blok og leca løfter til håndtering af forskellige blokke og sten, en pallevogn til gravemaskine, der letter tunge løft på en byggeplads samt meget mere.

 

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor feltet og vi søger hele tiden at forbedre vores produkter, så vi altid kan tilbyde vores kunder i bygge- og anlægsbranchen de bedste løsninger. Har du brug for nærmere vejledning om nogle specifikke produkter eller ønsker du blot hjælp til at vælge de rette maskiner til din arbejdsplads, så er du altid velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.

Fakta

Max. belastning op til 114 kg ved brug af 2 sugekopper som vist.

Standard Vinduesløfter er med 2 sugekopper.

Udført i letvægtsmateriale. Egenvægt er 17,5 kg.

Drives med batteriboremaskine.

2 forskellige ophængspunkter.

Visuel indikator for lav vakuum.

Minimal vedligehold.

Let at transportere.

Wire længde: 5 Meter

Bliv ringet op i dag