Vinduesløfter fra ASP-Produkt.dk • Nem og hurtig montering
15821
page-template-default,page,page-id-15821,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Vinduesløfter

MONTERING AF VINDUER UDEN TUNGE LØFT

 

Med en vinduesløfter lettes arbejdsbyrden når en medarbejder skal montere vinduer, da man slipper for tunge og unødige løft, der let kan klares med vinduesløfteren.

Vores vinduesløfter kræves kun én mand, da den har en lav egenvægt og er nem at håndtere. Desuden er den utrolig hurtig at montere på et stillads, uden brug af værktøj. Vinduesløfteren leveres med to sugekopper, der har en max løftekapacitet på 114 kg. Vinduesløfteren egner sig således til de mindre håndteringsopgaver, hvor vinduerne ikke vejer mere end 114 kg, og hvor effektiviteten vægtes højt.

Læs nærmere om vinduesløfterens specifikationer i højre side og kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at købe en vinduesløfter, eller hvis du blot ønsker at høre nærmere om produktet.

Kontakt os her

Fakta

CE-Godkendt

Garanti for sikkert dansk produkt

Max. belastning op til 114 kg ved brug af 2 sugekopper som vist

Standard Vinduesløfter er med 2 sugekopper

Udført i letvægtsmateriale. Egenvægt er 17,5 kg

Drives med batteriboremaskine

2 forskellige ophængspunkter

Visuel indikator for lav vakuum

Wire længde: 5 Meter

EFFEKTIVISERING AF ARBEJDSOPGAVERNE MED EN VINDUESLØFTER

Med en vinduesløfter effektiviseres arbejdsopgaverne og tunge løft minimeres ved håndtering af vinduer. Derfor investerer du ikke blot i en ny smart vinduesløfter, men du forbedrer også arbejdsforholdene for dine medarbejdere, der slipper for de tunge løft. Dette giver således tidsmæssige besparelser, og aflaster ikke blot medarbejderne for tunge løft af vinduer, men forbedrer også hele arbejdsgangen og arbejdstilfredsheden.

 

I kombination med de tidsmæssige besvarelser, opnås der også på sigt økonomiske besparelser. Med en vinduesløfter gøres det betydeligt lettere og hurtigere at montere, indstille og flytte vinduer, og derudover medfører bedre arbejdsforhold også færre sygedage.

 

ØVRIGT LØFTE- OG HÅNDTERINGSUDSTYR HOS ASP PRODUKTUDVIKLING

Søger du en autoglas løfter til dit bilværksted, kan denne ligeledes købes her hos os. Med vores autoglas løfter er der, ligesom ved vores vinduesløfter, prioriteret en lav egenvægt, som gør det muligt for en enkelt mand at betjene den. Derudover sælger vi en række andet løfte- og håndteringsudstyr, som har til formål både at effektivisere det daglige arbejde og vigtigst af alt forbedre arbejdsforholdene. Heriblandt kan du eksempelvis finde en blok og leca løfter til håndtering af forskellige blokke og sten, en pallevogn til gravemaskine, der letter tunge løft på en byggeplads samt meget mere.

 

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor feltet og vi søger hele tiden at forbedre vores produkter, så vi altid kan tilbyde vores kunder i bygge- og anlægsbranchen de bedste løsninger. Har du brug for nærmere vejledning om nogle specifikke produkter eller ønsker du blot hjælp til at vælge de rette maskiner til din arbejdsplads, så er du altid velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.