Blok- og lecaløfter | Til kran og minigraver → Asp Produktudvikling
15976
page-template-default,page,page-id-15976,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

BLOK OG LECA LØFTER

En Blok og Leca løfter giver dig mulighed for at håndtere forskellige beton- og Lecablokke. Hos ASP Produktudvikling har vi udviklet to Blok og Leca løftere – en til minigravere og en til ladbiler eller trailere. Ved at vælge et af disse produkter gøres arbejdet med løft af tunge blokke og sten lettere, hvilket øger fleksibiliteten hos brugerne. Begge maskiner har en enkel konstruktion, der sikrer robusthed. Derudover er de utroligt nemme at håndtere.

Blok og Leca løfter til ladbil og trailer

Blok- og Leca løfteren er en nembetjenelig elektrisk kran.

Blok og Leca løfter til minigraver

 

Nembetjenelig elektrisk kran til minigravere

HÅNDTERING OG LØFT AF BLOKKE OG STEN

Med en Blok og Leca løfter får du et tilstrækkeligt teknisk hjælpemiddel, som mindsker risikoen for gener og skader på kroppen. Med denne kan du nemlig håndtere og løfte blokke og sten, uden at du selv behøver at bruge en masse kræfter. Du lader maskinen klare det tunge arbejde, imens du blot skal vejlede den i den rette retning og mod det sted, hvor emnerne skal placeres.

 

BLOK OG LECA LØFTER TIL MINIGRAVER ELLER LADBIL/TRAILER?

Om du vælger en Blok og Leca løfter med tang til minigraver eller en Blok og Leca løfter med kran til ladbil eller trailer afhænger af flere forskellige variabler.

 

Fordelen ved kran-modellen er, at denne som nævnt kan monteres på en ladbil eller en trailer. Derfra kan kranen bruges til at løfte forskellige tunge byrder op eller ned fra ladet. Dette giver gode muligheder, når du arbejder med tunge blokke og sten, da du derved har alle materialerne tæt på det sted, hvor blokkene eller stenene skal placeres.

 

Fordelen ved at bruge Blok og Leca løfteren til minigraver er, at den kan løfte tungere byrder end kran-modellen. Desuden vil man bruge denne model de steder, hvor terrænet er meget kuperet samt andre steder, hvor man nemmere kan komme til med en minigraver.

 

ASP PRODUKTUDVIKLING – VI GØR ARBEJDET NEMMERE

Vi har over 20 års erfaring med udvikling og salg af løfte- og håndteringsudstyr, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen. Er du derfor i tvivl om hvilken Blok og Leca løfter, der er bedst til arbejdsopgaverne i netop din virksomhed, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.