Pallevogn | Tilbehør til vakuumløfter → Asp Produktudvikling
15902
page-template-default,page,page-id-15902,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Pallevogn til gravemaskine

Varenummer: 310

Her på siden finder du en pallevogn til montering på gravemaskinens doserblad. Pallevognen er udviklet i tæt samarbejde med brugere i bygge- og anlægsbranchen, og den er bygget til at kunne klare et hårdt arbejdsmiljø og fungere under alle vejrforhold. Pallevogn kan løfte og transportere samme last som gravemaskinens egenvægt.

Kontakt os her Ring til os
Pallevogn-opti

En pallevogn til de tungere løft

 

En manuel palleløfter er fordelagtig til de lettere opgaver, der heller ikke skal trækkes så langt. Med vores pallevogn, til montering på en gravemaskine, har du mulighed for, at klare de tungere løfte- og transporteringsopgaver på arbejdspladsen. Desuden er den god til de opgaver, hvor udstyret skal transporteres længere. Dette kan eksempelvis være fra lastbilen/varevognen og ind på byggepladsen.

 

Pallevognen er altså særligt brugbar, hvis du søger en nem og fleksibel måde, hvorpå du kan løfte tunge genstande fra et sted til et andet. Til at håndtere disse genstande, kræver det dog yderligere noget håndteringsudstyr, så fysiske belastninger fortsat undgås. Derfor er den blandt andet et af de mange tilbehørsprodukter til vakuumløfteren, der ligeledes monteres på gravemaskinen. Med en pallevogn til transportering og en vakuumløfter til håndtering af udstyret får du således den perfekte kombination til bygge- og anlægsbranchen. Vi sælger både en lille vakuumløfter og en stor vakuumløfter, hvor valget afhænger af størrelsen og vægten på det, der skal håndteres.

 

Hos ASP produktudvikling står vi altid parate til at hjælpe

 

Vi har over 20 års erfaring med udvikling og salg af løfte- og håndteringsudstyr, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen. Er du derfor i tvivl om, hvilket produkt der er bedst til arbejdsopgaverne i netop din virksomhed, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.

Fakta

Bygget til hårdt arbejde

Tilbehørsprodukt til vakuumløfteren

Kan klare samme last som gravemaskinen

Forebygger arbejdsskader

Bliv ringet op i dag