Knap-on kran maks. 220-400 kg. → Asp Produktudvikling
15912
page-template-default,page,page-id-15912,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

KNAP ON KRAN – 220 ELLER 400 KG.

Her finder du den lille lette kran med de store fordele! Kranen findes i to modeller, der kan løfte hhv. 220 og 400 kg. Kranen er sammenklappelig og har en lav egenvægt på under 50 kg, monteret i bilen. Dette gør den praktisk at have med sig rundt omkring samt utrolig nem at montere. Den monteres og afmonteres lynhurtigt i bundpladen, der er monteret i dit køretøj eller trailer – helt uden brug af værktøj.

Kontakt os her Ring til os
knap-on-kran_400kg

VÆLG DEN RETTE KNAP ON KRAN TIL DINE OPGAVER

 

Har du mange opgaver, der ofte kræver, at Knap On Kranen skal tages i brug, anbefaler vi, at du vælger en af vores elektriske Knap On Kraner. Her kan du både finde en elektrisk kran med mekanisk udskud samt en fuldt elektrisk udstyret kran. Sidstnævnte er vores topmodel, da den kan anvendes, uden at du behøver at gøre særlig meget. Den er dermed utrolig brugervenlig og yderst effektiv.

 

Det er dog ikke til enhver tid nødvendigt med en fuldt udstyret elektrisk kran. Prisen spiller naturligvis også en rolle, og hvis du ikke har særlig mange omfattende opgaver, der skal håndteres med kranen, kan det være en fordel blot at investere i en mekanisk kran eller en delvist mekanisk kran. Vores håndhydrauliske kran med mekanisk udskud kan her være en god mulighed. Den kræver godt nok mere arbejde, da man selv skal flytte udskuddet ud og ind, og armen skal pumpes op med en håndhydraulisk cylinder. Dog er den mere prisvenlig og kan med fordel anvendes, hvis arbejdsopgaverne ikke er helt så omfattende.

 

Desuden spiller vedligeholdelsesarbejdet også en rolle. Vores håndhydrauliske kran med mekanisk udskud kræver minimal vedligeholdelse, da den indeholder så lidt elektronik som muligt. Uanset hvilken Knap On Kran du vælger, er der dog et lovpligtige års-eftersyn, hvilket vi, som udviklere af produkterne, naturligvis tilbyder.

Fakta

CE-Godkendt

Garanti for et sikkert dansk produkt

Overlastsikring.

Wirespil drevet af EL motor 12V.

Lav egenvægt.

2 modeller max. 220 kg. el. 400 kg.

Enkel betjening med fjernbetjening.

Sammenklappelig.

Aftagelig uden brug af værktøj.

Kan anvendes på forskellige køretøjer, hvor der er monteret bundplade.

Bliv ringet op i dag

    Forespørgsel på priser og tilbud her:

    KONTAKT OS FOR NÆRMERE HJÆLP OG VEJLEDNING

     

    Hos ASP Produktudvikling har vi mere end 25 års erfaring med udvikling og salg af løfte- og håndteringsudstyr, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen. Har du derfor nogle spørgsmål til vores Knap On Kraner eller nogle af vores øvrige produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre via vores kontaktformular eller på telefon +45 98 66 92 69.

    Husk der er lovpligtig årseftersyn på alle Knap On Kraner