Håndhydraulisk kran| Letvægtskran → Asp Produktudvikling
15914
page-template-default,page,page-id-15914,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

HÅNDHYDRAULISK KRAN: 350 – 400 KG.

Varenummer:400 ( varenummer:  490 – 491 med el-spil )

Her finder du vores lille håndhydrauliske kran, der har en løftekapacitet på 400 kg. Kranen har et mekanisk udskud, men den kan også leveres med et elspil på 12V eller 24V. Opgraderes den med et elektrisk udskud, vil løftekapaciteten være 350 kg. Kranen kan desuden laves i specialhøjde og/eller -længde.

håndhydraulisk3

HYDRAULISK KRAN MED MINIMALE KRAV TIL VEDLIGEHOLDELSE

Den hydrauliske kran er for dig, der ønsker en minikran, som kræver minimal vedligeholdelse, og som indeholder så lidt elektronik som muligt. Med denne knap-on kran skal du derfor selv flytte udskuddet ud og ind, og armen skal pumpes op med en håndhydraulisk cylinder. Dermed ligger der mere arbejde i at bruge vores hydrauliske kran. Men særligt grundet dens lave behov for vedligeholdelse er den ideel, hvis du eksempelvis ikke skal bruge den så ofte, eller hvis arbejdsopgaverne ikke er helt så omfattende. Prisen spiller også en rolle her, da vores mekaniske knap-on kran er billigere end eksempelvis vores fuldt elektronisk udstyrede kran.

 

Søger du en knap-on kran, der indeholder mere elektronik, kan du med fordel se nærmere på nogle af vores øvrige modeller. Her kan du blandt andet finde en elektrisk kran med mekanisk udskud samt en fuldt elektrisk udstyret kran. Disse er ideelle, hvis du har mange opgaver, der kræver en knap-on kran, idet elektronikken naturligvis effektiviserer arbejdet.

Fakta

CE-Godkendt

Garanti for et sikkert dansk produkt

Lav egenvægt.

Sammenklappelig.

Aftagelig uden brug af værktøj.

Kan anvendes på forskellige køretøjer, hvor der er monteret bundplade.

Løftekapacitet: 400 kg ( 350 kg, med el-spil 12V eller 24V )

Tårn højde: 1040mm

Arm længde: 1050mm

Udskud længde: 500mm

Bliv ringet op i dag

  Forespørgsel på priser og tilbud her:

  ASP PRODUKTUDVIKLING – VI GØR ARBEJDET NEMMERE

  Uanset hvilken af vores forskellige Knap On Kraner du vælger, så får du her et produkt, der giver dig en nem og hurtig løsning til håndtering af tunge emner. Kranerne er lynhurtige at montere i enten trailere, ladbiler eller kassebiler, hvor der er monteret en bundplade. De er desuden sammenklappelige og kræver ingen brug af værktøj til hverken montering eller demontering.

   

  Med en Knap On Kran bliver det altså ikke meget nemmere!

   

  Er du dog i tvivl om, hvilken knap-on kran der er bedst til dine løfte- og håndteringsopgaver, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.

  Husk der er lovpligtig årseftersyn på alle Knap On Kraner