Værkstedskran • Bygget til hårdt arbejde → Fokus på sikkerhed
17249
page-template-default,page,page-id-17249,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Værkstedskran

Vores værkstedskran er et mobilt hjælpemiddel til at løfte motorblokke, traktorhjul osv. og transportere dem efter behov.

Kranen er af aluminium og har en vægt på blot 30kg. Den har en løfteevne på op til 300kg.

Kontakt os her Ring til os

Sammenfoldelig kran

Værkstedskranen er udviklet i tæt samarbejde med flere af vores kunder, og da vi laver kundetilpassede løsninger, kan vi lave Knap On Kranen og den mobile enhed, så den passer til netop dit behov.

Kranen kan klare et hårdt arbejdsmiljø og den mobile enhed vejer blot 30kg + kran. Den mobile enhed kan uden brug af værktøj klappes sammen, så den ikke fylder ret meget.

 

Knap On System

Værkstedskranen er bygget med vores meget populære Knap On System, hvilket gør det nemt (og uden brug af værktøj) at løfte kranen af og på vognen.

Det vil derved sige at har du en monteringsplade monteret i din kassebil eller trailer, kan du blot løfte kranen af vognen og sætte den på traileren eller kassebilen og du har nu en kran i bilen.

image00010

Fakta

CE-Godkendt

Garanti for et sikkert dansk produkt

Bygget til hårdt arbejde

Mobilkran

Knap On System

Forebygger arbejdsskader

Kundetilpassede løsninger

Bliv ringet op i dag

    Forespørgsel på priser og tilbud her:

    Vi står klar til at hjælpe

     

    Vi har over 25 års erfaring med udvikling og salg af løfte- og håndteringsudstyr, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen. Er du derfor i tvivl om, hvilket produkt der er bedst til arbejdsopgaverne i netop din virksomhed, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.

    Husk der er lovpligtig årseftersyn på alle Knap On Kraner