Vakuumløfter / Vakuumsuger | Kan monteres på alle gravemaskiner!
15938
page-template-default,page,page-id-15938,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

VAKUUMLØFTERE TIL FLISER

 

Hos ASP produktudvikling har vi en stor og lille vakuumløfter til skånsomme løft af særligt fliser, men de kan også anvendes til andre porøse emner. Begge vakuumløftere monteres på en hvilken som helst gravemaskine og de har en løftekapacitet på op til 2000 kg. Vores store vakuumløfter kan klare store flader og dermed større fliser eller flere små fliser på én gang. Vores lille vakuumløfter kan ikke klare helt så store flader og det er derfor vigtigt, at du vælger netop den af vores vakuumløftere, der passer bedst til jeres specifikke anlægsopgaver.

Kontakt os her Ring til os

Vakuumløfter – stor

Vakuumløfteren kan monteres på alle typer af gravemaskiner og skal blot tilsluttes hydraulik systemet.

Vakuumløfter – lille

Vakuumløfteren kan monteres på alle typer af gravemaskiner og skal blot tilsluttes hydraulik systemet.

SKÅNSOM OG EFFEKTIV FLISEBELÆGNING

 

Med en vakuumløfter opnår du både en skånsom og effektiv flisebelægning. Den er skånsom, idet vakuumløfteren klarer alle de tunge løft og dermed skånes medarbejdernes rygge og led. Hertil skal medarbejderne ikke i samme omgang hele tiden bøje sig ned, når fliserne skal lægges. Dette klarer vakuumløfteren ved hjælp af minimal hjælp fra medarbejderne, der skal blot skal guide maskinen i den præcise retning. Effektiviteten kommer i forlængelse heraf, da vakuumløfteren kan klare betydeligt tungere løft end menneskelige kræfter, og dermed går arbejdet meget mere glat og hurtigt.

 

Skal medarbejdernes rygge skånes yderligere og skal arbejdet effektiviseres endnu mere, kan du med fordel kombinere vakuumløfteren med en pallevogn. Denne monteres ligeledes på gravemaskinen, og dermed har du nu to produkter i ét. Du har nemlig pallevognen til transportering af fliserne og vakuumløfteren til håndtering og belægning – dét er smart!

 

Søger du yderligere håndtering af blokke og sten, kan vi desuden anbefale vores Blok- og Leca løfter, der ligeledes monteres på en minigaver eller anden type gravemaskine. Denne afhjælper, ligesom vores vakuumløftere, også tunge løft og dårlige arbejdsstillinger. Dette er blot ved løft blokke og sten, fremfor fliser. Det er altså et godt suppleringsprodukt, hvis du arbejder med disse forskellige typer af emner.

 

HOS ASP PRODUKTUDVIKLING STÅR VI ALTID KLAR MED HJÆLP OG VEJLEDNING

 

Vi har mere end 20 års erfaring med udvikling og salg af løfte- og håndteringsudstyr, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen. Er du derfor i tvivl om, hvilken vakuumløfter eller hvilke af vores øvrige produkter der er bedst til arbejdsopgaverne i netop din virksomhed, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.