Skilteklods tang | Undgå tunge løft → Asp Produktudvikling
16084
page-template-default,page,page-id-16084,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Skilteklods tang

Varenummer: 285

Er du træt af at løfte på alle de tunge skilteklodser? Så har vi løsningen til dig med vores nye skilteklods tang, der har en løftekapacitet på 40 kg. Den officielle vægt på en skilteklods er 28 kg., og selvom de er udstyret med praktiske håndtag, er de tunge at løfte rundt på dag efter dag. Vælg derfor vores mekaniske skilteklods tang – så gør du arbejdet meget nemmere og mere effektivt samtidig med, at du skåner kroppen for unødvendige tunge løft.

Kontakt os her Ring til os

SKILTEKLODS TANG TIL ALLE SLAGS KRANER

Skilteklods tangen kan bruges til alle slags kraner, og den kan med fordel anvendes sammen med vores knap-on kraner, der kan håndtere hhv. op til 220 kg. og 400 kg. Denne knap-on kran er utrolig nem at håndtere og kan lynhurtigt, uden brug af værktøj, klikkes fast i bundpladen på en trailer, ladbil eller i varerummet. Desuden kan den leveres med en fjernbetjening, der gør hele håndteringsarbejdet meget hurtigere og nemmere.

 

Skilteklods tangen fås med forskellige længder, der alle er udviklet til skilteklodser med et 60 mm. kvadratisk hul. Vores længste version kan, inklusiv kranen, løfte klodser op i syv-styks højde på en 1/1 palle.

 

Med en nem og håndterbar knap-on kran og en skilteklods tang med en egenvægt på blot 2,5 kg., får du her et håndteringsudstyr til skilteklodser, som du ikke vil fortryde at have investeret i. I sidste ende kommer investeringen jer til gode, da arbejdet effektiviseres betydeligt.

 

ASP PRODUKTUDVIKLING – HJÆLPEMIDLER TIL BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN

Siden 1994 har vi hos ASP Produktudvikling udviklet hjælpemidler til bygge- og anlægsbranchen. Dette er hjælpemidler som skal gøre arbejdsgangene nemmere og mindre slidsomme for jer branchefolk. Vi udvikler løbende nye produkter, så vi fortsat kan blive ved med at gøre en forskel i det fysiske arbejdsmiljø.

 

Har du nogle spørgsmål til vores skilteklods tang, vores forskellige knap-on kraner eller noget af vores øvrige løfte- og håndteringsudstyr, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre via vores kontaktformular eller på telefon +45 98 66 92 69.

Fakta

Kan fås med forskellige længder håndtag.

Drejbart håndtag

Kan leveres med elektronisk fjernbetjening til vores Knap-on kraner.

Vægt: 2,5 Kg.

Løfte kapacitet: 40 Kg.

Udviklet til skilteklodser med 60mm kvadratisk hul

Bliv ringet op i dag