Fliseløfter til anlægsbranchen | ASP produktudvikling
15938
page-template-default,page,page-id-15938,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Fliseløfter

Hydraulisk fliseløfter med vakuum

Hos ASP produktudvikling har vi hydrauliske fliseløftere til anlægsbranchen. Vi har en stor og lille fliseløfter til skånsomme løft af tunge emner, i særdeleshed fliser, men de kan også anvendes til andre porøse emner. Begge fliseløftere monteres på en hvilken som helst gravemaskine og de har en løftekapacitet på op til 2000 kg, så de kan håndtere stort set alle overflader. Vores store fliseløfter kan klare store flader og dermed større fliser eller flere små fliser på én gang. Vores lille fliseløfter kan ikke klare helt så store flader og det er derfor vigtigt, at du vælger netop den af vores fliseløftere, der passer bedst til jeres specifikke anlægsopgaver for øget produktivitet.

Kontakt os her Ring til os
Vakuumløfter på gravemaskine

Fliseløfteren kan monteres på alle typer af gravemaskiner og skal blot tilsluttes det hydrauliske system.

batteridrevet vakuumløfter til kirkegårde

Den nye model batteridrevet fliseløfter er specialdesignet til kirkegårde

20131120_113321

Fliseløfteren kan udstyres med forskellige adaptere alt efter hvilken type opgaver og belægning der skal køres med

IMG_2231

Der forefindes en række forskelligt tilbehør som kan være nyttigt at erhverve sig når man ejer en fliseløfter

Husk der er lovpligtig årseftersyn på alle vores fliseløftere

SKÅNSOM OG EFFEKTIV FLISELÆGNING

 

Med en fliseløfter opnår du både en skånsom og effektiv fliselægning. Den er skånsom, idet fliseløfteren klarer alle de tunge løft og dermed skånes medarbejdernes rygge og led. Hertil skal medarbejderne ikke i samme omgang hele tiden bøje sig ned, når fliserne skal lægges. Dette klarer fliseløfteren ved  minimal hjælp fra medarbejderne, der blot skal guide maskinen i den præcise retning, hvilket forenkler produktionsprocessen betydeligt. Effektiviteten kommer i forlængelse heraf, da fliseløfteren kan klare betydeligt tungere løft end menneskelige kræfter, og dermed sikres en funktionel og ergonomisk drift, og arbejdet går meget mere glat og hurtigt.

 

Skal medarbejdernes rygge skånes yderligere og skal arbejdet effektiviseres endnu mere, kan du med fordel kombinere fliseløfteren med en pallevogn. Denne monteres ligeledes på gravemaskinen, og dermed har du nu to produkter i ét. Du har nemlig pallevognen til transportering af fliserne og fliseløfteren til håndtering og belægning – dét er smart!

 

Søger du yderligere håndtering af blokke og sten, kan vi desuden anbefale vores Blok- og Leca løfter, der ligeledes monteres på en minigaver eller anden type gravemaskine. Denne afhjælper, ligesom vores fliseløftere, også tunge løft og dårlige arbejdsstillinger. Dette er blot ved løft blokke og sten, fremfor fliser. Det er altså et godt suppleringsprodukt, hvis du arbejder med disse forskellige typer af emner. Vi har også en batteridrevet fliseløfter, som er designet til løft af plænesten. Skal der lægges kantsten, har vi også en effektiv kantstenstang.

 

Hvordan fungerer en fliseløfter?

En fliseløfter anvender et hydraulisk vakuum skabt af en hydraulisk motor til at klæbe sig fast på fliser. Dette gør det markant lettere at løfte og manøvrere med fliser.

En fliseløfter er særlig nyttig ved gentagne løft på arbejdsstedet. Brugen af en fliseløfter kan effektivisere arbejdsprocessen betydeligt. Med en fliseløfter behøver man ikke at allokere flere medarbejdere til at håndtere tunge laster, og det reducerer også risikoen for overbelastning af medarbejderne.

Fliseløfteren bidrager til at gøre arbejdet lettere for de ansatte og øger sikkerheden ved flytning af tunge genstande.

VI STÅR ALTID KLAR MED HJÆLP OG VEJLEDNING

 

Vi har mere end 25 års erfaring med udvikling og salg af løfte- og håndteringsudstyr, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen. Er du derfor i tvivl om, hvilken type fliseløfter eller hvilke af vores øvrige produkter der er bedst til arbejdsopgaverne i netop din virksomhed, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.