Løfter | Blok og leca løfter til løft af forskellige sten!
15920
page-template-default,page,page-id-15920,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Blok og Leca løfter

Med en Blok og Leca løfter er der mange muligheder for håndtering og løft af forskellige blokke og sten. Den løfter du ser her på siden, har en kran til ladbiler eller trailere og er utrolig nem at betjene.

Undgå fysiske belastninger – brug en blokløfter

Til anlægsbyggeri er det nødvendigt med diverse håndterings- og løfteudstyr. I bygge- og anlægsbranchen er fysiske belastninger blandt medarbejderne en af de største udfordringer, da tunge løft og belastende arbejdsstillinger er de væsentligste årsager til nedslidninger og arbejdsskader.

 

Derfor anbefaler vi en Blok- og Leca løfter til håndtering af lecablokke og sten. Denne løfter har en enkel konstruktion, der sikrer høj robusthed og nem transport. Den afhjælper tunge løft og dårlige arbejdsstillinger for medarbejderne. Blokløfteren består af:

 

  1. En svingarm som monteres på ASP bundplade eller en bøsning som kan på svejses en egnet maskine til formålet.
  2. En tang som kan klemme om og fastholde den blok, der skal flyttes og mures
  3. Der kan tilkøbes en 12V batteri pakke, eller man kan trække 12V strøm fra en ekstern maskine.

 

Indretning af byggepladsen for optimale arbejdsforhold

For optimering af medarbejdernes tid og arbejdsopgaver og for at undgå store fysiske belastninger, er det nødvendigt, at arbejdspladsen planlægges optimalt. Arbejdspladsen skal indrettes hensigtsmæssigt for at undgå kulde, fugt, træk m.v.

 

Vi anbefaler, at I får blokke, sten og andre materialer leveret direkte til byggepladsen, hvis dette er muligt. Her er det desuden vigtigt, at I sørger for nemme adgangsforhold, så blokkene og andre materialer let kan transporteres direkte til det korrekte sted for at undgå dobbeltarbejde. Det er vigtigt at placere materialerne, så der er plads til at anvende det korrekte tekniske udstyr, og så der er mulighed for at komme til materialerne i den rækkefølge, de skal bruges.

 

Planlægning og indretning af arbejdspladsen er derfor yderst vigtigt for både den mest effektive arbejdsgang samt de bedste arbejdsforhold for medarbejderne.

 

Andet håndteringsudstyr til bygge- og anlægsbranchen

Hos APS Produktudvikling finder du desuden en blok og Leca løfter specifikt til minigravere. Derudover kan du også med fordel vælge en vakuumløfter, som har den fordel, at den kan løfte flere forskellige overflader. Vakuumløfteren er derfor et optimalt valg, hvis du søger en mere fleksibel maskine. Det er dog utrolig vigtigt, at du nøje overvejer, hvad du helt nøjagtig skal bruge maskinen til, så du kan få det helt korrekte produkt til formålet.

 

Er du i tvivl om, hvilket produkt der er bedst til arbejdsopgaverne i din virksomhed, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.

Fakta

CE-Godkendt

Garanti for et sikkert dansk produkt

Nem betjening

Enkel konstruktion

Let at transportere

Forebygger arbejdsskader

Effektiviserer arbejdsgange

Bliv ringet op i dag