Blok- og lecaløfter | Elektrisk kran til minigravere
15922
page-template-default,page,page-id-15922,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

BLOK OG LECA LØFTER TIL MINIGRAVER

Med en blok og leca løfter til minigravere kan du køre rundt de steder, hvor terrænet er meget kuperet samt steder, hvor pladsen er trang. Her får du en elektrisk kran, der er utrolig nem at betjene, så du uden besvær kan håndtere tunge beton- og lecablokke.

blok-leca-minigraver

BLOK OG LECA LØFTER TIL ANVENDELSE I KUPERET TERRÆN

Som nævnt har vores blok og leca løfter til minigravere den fordel, at den kan anvendes de steder, hvor der er et kuperet terræn. Dette er modsat vores blok og leca løfter til ladbil eller trailer, der derimod har den fordel, at du altid kan have de tunge byrder tæt på det sted, de skal placeres. Valget mellem de to produkter afhænger således af den opgave, du skal udføre: Hvordan er pladsen indrettet, hvordan er terrænet, og hvordan er muligheden for at tilgå det materiale, der skal løftes?

 

ØVRIGT RELEVANT LØFTE- OG HÅNDTERINGSUDSTYR

Foruden vores to forskellige blok og leca løftere, finder du hos ASP produktudvikling også øvrigt udstyr til håndtering af tungt materiel. Det produkt, som kommer tættest på blok og leca løfterne, er her vores vakuumløftere, der kan monteres på alle typer gravemaskiner. Ligesom produktet her på siden fungerer begge vores vakuumløftere dermed ligeledes til minigravere. Heriblandt findes både en stor og en mindre vakuumløfter. Valget imellem de to afhænger alene af dine håndteringsopgaver.

 

Er du i tvivl om, hvilket produkt der er bedst til dine opgaver, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller via e-mail asp@asp-produkt.dk. Som udviklere af de produkter vi sælger og med mere end 20 års erfaring, har vi den fornødne viden til at vejlede dig i retningen mod det helt rette produkt til netop dine løfte- og håndteringsopgaver.

Fakta

Ingen hydraulik

Smart ”klik system”

Kan justeres fra 800 - 1050mm

Bliv ringet op i dag