Batteridrevet vakuumløfter | specialdesignet | nem at håndtere
17053
page-template-default,page,page-id-17053,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Batteridrevet Fliseløfter

Den nye model batteridrevet fliseløfter er specialdesignet til kirkegårde.

Den kan løfte alle typer plænesten både med indgraveret – og påsatte bogstaver.

 

Modellen har et mere kompakt design og den er mere robust, men vigtigst af alt har den en mindre sugefod med en diameter på kun 30 cm, hvilket gør at den både kan løfte store men også de små sten.

 

Den batteridrevet fliseløfter kan selvfølgelig også bruges i andre brancher, til mange forskellige typer opgaver.

Håndterbar og praktisk med en løftevogn

Med denne løftevogn og den batteridrevet fliseløfter gør det utrolig nemt at løfte plænestenene op, da den kun behøver at blive betjent af én enkelt mand. Det betyder, at du ikke er nødsaget til at sende 2 eller flere mand ud til den samme opgave, da blot en enkelt medarbejder reelt set vil være nok. Udover dette store plus er der også en række andre fordele, som løftevognen og den batteridrevet fliseløfter bringer med sig:

batteridrevet vakuumløfter til kirkegårde

Fakta

CE-Godkendt

Garanti for et sikkert dansk produkt

Lav egenvægt: 5 kg.

Løftekapacitet: 100 kg.

Kan løfte alle typer gravsten både med indgraveret - og påsatte bogstaver

Sugefod diameter på kun 30 cm

100% Aluminium

Fylder ikke meget i bilen

Drifttid op til 2 timer

Pålidelig og driftsikker

Bliv ringet op i dag

  Forespørgsel på priser og tilbud her:

  Fordele ved en løftevogn til batteridrevet fliseløfter

   

  • Lav egenvægt: Vognen i sig selv vejer 8 kilo og er derfor utrolig nem og praktisk at håndtere. Den batteridrevet fliseløfter vejer 5 kilo.

   

  • Kan klare tunge sten: På trods af den samlet lave vægt på blot 13 kg., kan sættet løfte sten på op til 100 kg. Dermed giver den dig mulighed for helt selv at klare arbejdet med de meget tunge sten.

   

  • Sammenklappelig: Løftevognen kan nemt og hurtigt pakkes sammen, så den kan være i varevognen. Det gør det nemt for dig og dine medarbejdere, når I skal rundt til forskellige opgaver.

   

  • Terrængående hjul: Med terrængående hjul gøres det utrolig nemt at køre hen til en sten i den ujævne underlag. Du får derfor langt højere fleksibilitet, idet du kan bruge vognen mange forskellige steder.

   

  Når du skal vælge, om du ønsker løftevognen og den batteridrevet fliseløfter, er det vigtigt, at du vælger ud fra dine opgavetyper!

  Skal den være nem at transportere til en række opgaver, der ikke kræver løft af belægning på over 100 kg?

  Skal den kunne betjenes af én enkelt mand?

  Så anbefaler vi i høj grad, at du vælger løftevognen og den batteridrevet fliseløfter her på siden.

   

  Er du i tvivl om, hvilket produkt der er bedst til arbejdsopgaverne i din virksomhed, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.

  Husk der er lovpligtig årseftersyn på alle vores fliseløftere