Ladkran • Knap-on kran til trailer, ladbil el.lign. → 4 varianter
15940
page-template-default,page,page-id-15940,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

KRAN TIL TRAILER, LADBIL ELLER KASSEBIL

 

Søger du en nem og hurtig løsning til løft af tunge emner? Så er en Knap-On kran, også kaldet ladkran/minikran, en mulighed der er værd at overveje. Alle vores minikraner har et knap-on system, så de lynhurtigt kan flyttes fra eksempelvis bilen til traileren, uden brug af værktøj.

De er ideelle til mindre løfte- og håndteringsopgaver, hvor du ikke har plads til (eller brug for) en stor kran. Vores Knap-On kraner kan anvendes på trailere, ladbiler eller kassebiler, hvor der er monteret en bundplade.

 

Hos ASP produktudvikling har vi 4 forskellige typer af minikraner, der alle er utrolig robuste, men stadig med lav egenvægt, så de ikke bruger alt nyttelasten på enten bil, eller trailer. Vores minikraner har en egenvægt fra 21 kg og op til 38 kg.  De har forskellige løftekapaciteter, som spænder fra 220-400 kg. Derfor er det vigtigt, at du vælger den minikran, der passer til netop din virksomheds håndteringsopgaver.

 

Det er lovpligtigt, at vores minikraner får et eftersyn hvert år, så derfor kan du naturligvis bestille årseftersyn af din Knap On Kran her hos os.

Kontakt os her Ring til os

Knap-On kranen er den lille lette kran, med de store fordele.

El-kran til trailere, ladbil eller kassebil med mange anvendelsesmuligheder

ladkran med udskud

Lille elektrisk kran til trailere, ladbil eller kassebil med mange anvendelsesmuligheder.

håndhydrualisk m spil

Lille håndhydraulisk kran til trailere, ladbil eller kassebil.

image00005

Mobil værkstedskran hvor anvendelses mulighederne er mange.

image00002

Forskelligt tilbehør til Knap-On kraner med mange anvendelsesmuligheder.

Husk der er lovpligtig årseftersyn på alle Knap On Kraner

MINIKRAN – PERFEKT TIL FORSKELLIGE LØFTEOPGAVER

Vores minikraner fungerer til mange forskellige løfteopgaver og er utrolig populære på grund af deres kompakte størrelse, der gør det muligt at komme til overalt. Minikranen kan bruges til løft af alt fra, pladevibratorer, jordlopper eller dykpumper der sidder flere meter under jorden. Den er dermed ideel til diverse løfte- og håndteringsopgaver. Når kranen ikke benyttes, kan den klappes sammen, så den ikke fylder meget på bil, eller trailer.

 

ØVRIGT LØFTE- OG HÅNDTERINGSUDSTYR

Hos ASP produktudvikling har vi ikke kun minikraner til håndtering af tunge emner. Her kan du nemlig også finde mere opgave-specifikke entreprenørmaskiner som eksempelvis en vakuumløfter til flisebelægning eller en vinduesløfter til opsætning eller nedtagning af vinduer.

Til at transportere materiale har vi desuden en pallevogn, der skal monteres på en gravemaskine, og som derfor er ideel til transportering over kortere afstande – dette kan eksempelvis være på en byggeplads.

Forespørgsel på priser og tilbud her:

HOS ASP PRODUKTUDVIKLING STÅR VI ALTID KLAR MED HJÆLP OG VEJLEDNING

Vi har mere end 25 års erfaring med udvikling og salg af løfte- og håndteringsudstyr, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen. Er du derfor i tvivl om, hvilken minikran der er bedst til arbejdsopgaverne i netop din virksomhed, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.