Stor vakuumløfter | Effektiv & ergonomisk fliselægning
15892
page-template-default,page,page-id-15892,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Vakuumløfter – stor model

Varenummer: 300S

Vakuumløfteren her på siden kan monteres på alle typer gravemaskiner, og skal blot tilsluttes hydraulik systemet. Den har en løftekapacitet på op til 2000 kg og en elektrisk drejemotor der kan rotere med emnet der løftes.

Kontakt os her Ring os op

Vakuumløfter til større anlægsopgaver

Med en vakuumløfter åbnes der op for et utal af anvendelsesmuligheder i bygge- og anlægsbranchen. Den fungerer således, at den suger sig fast på et givet emne ved hjælp af et undertryk, som skabes af en motor. Dermed bliver det utrolig nemt at håndtere tungere emner, hvilket er med til at sikre bedre arbejdsforhold ude på byggepladserne, da den skåner medarbejderne i forbindelse med tunge løft.

Effektivisering er desuden et vigtigt plus for anvendelsen af en vakuumløfter. Med vakuumløfteren her på siden kan du håndtere flere belægningssten på én gang, hvilket er en fordel, idet arbejdet dermed kan effektiviseres yderligere. Vores lille vakuumløfter kan ikke klare helt lige så store flader, og er derfor bedre til de mindre håndteringsopgaver. Dette betyder altså ikke, at den store vakuumløfter er fordelagtig i enhver situation, og derfor er det vigtigt, at du nøje overvejer, hvilke funktioner der er mest hensigtsmæssige for dine og dine medarbejderes arbejdsopgaver, se alle vores vakuumløftere her. Skal der lægges kantsten, kan du med fordel tage et kig på vores kantstenstang.

 

Supplér med en pallevogn

Vores pallevogn er et yderst godt tilbehørsprodukt til vakuumløfteren. Denne monteres på gravemaskinens doserblad og sikrer en stabil transportering af dit udstyr. Derved kan du klare opgaven ved hjælp af blot én enkelt maskine, hvilket er med til yderligere at effektivisere dit arbejde. Med en vakuumløfter til håndtering og en pallevogn til transportering af udstyret får du således den perfekte kombination til bygge- og anlægsbranchen.

 

Hos ASP produktudvikling står vi altid parate til at hjælpe

Vi har over 25 års erfaring med udvikling og salg af løfte- og håndteringsudstyr, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen. Er du derfor i tvivl om, hvilken vakuumløfter eller hvilke af vores andre produkter der er bedst til arbejdsopgaverne i netop din virksomhed, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.

Se de forskellige adaptere her
Tilbehør

Fakta

CE-Godkendt

Garanti for et sikkert dansk produkt

Effektivt fliselægning.

Stort udvalg af sugefødder med adaptor, for let montering

Tilbehørsprogram som pallevogn, tang mm.

Fremstillet for at bliv brugt i hårdt miljø.

Monteres uden brug af værktøj.

Hurtig skift til gravemaskine efter ønske.

Let at transportere med gravemaskine.

Løftekapacitet op til 2000 kg.

Luftmængde v/50 kPa: 970 l/min.

Oliebehov min. 40 l/min.

Drejemotor 400° 12 V 50W

Husk der er lovpligtig årseftersyn på alle vores vakuumløftere

Forespørgsel på priser og tilbud her: