Lille vakuumløfter med lav egenvægt → Asp Produktudvikling
15825
page-template-default,page,page-id-15825,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Vakuumløfter til fliser – Lille model

Varenummer: 300

Vores vakuumløfter her på siden kan monteres på alle typer gravemaskiner og skal blot tilsluttes hydrauliksystemet. Den har nem betjening, nem montering uden brug af værktøj og en løftekapacitet på op til 2000 kg. Har du brug for nærmere vejledning om vakuumløfteren, er du mere end velkommen til at kontakte os, og så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Ring til os Kontakt os her

Vakuumløftere til håndtering af mindre fliser

Vakuumløfteren her på siden er udviklet i samarbejde med entreprenøren, og den er fremstillet til at blive brugt i et hårdt miljø. Modellen er særligt ideel til håndtering af anlægsopgaver, hvor fliserne ikke har helt så store flader. Til håndtering af de større flader har vi nemlig vores store vakuumløfter-model, som kan klare større belægningssten eller flere mindre sten på én gang. Uanset hvilken model du vælger, får du en løftekapacitet på 2000 kg.

 

Som tilbehør til vores lille vakuumløfter medfølger forskellige sugefødder med adaptorplader, så du har mulighed for at vælge netop den sugefod, der passer til den specifikke anlægsopgave. Vi tilbyder desuden adaptere til begge vores vakuumløftere, som kan laves på specialmål.

 

Kontakt os på telefon eller via vores kontaktformular

Ønsker du at vide mere om vores vakuumløfter her på siden – om dens specifikationer, mulighederne vedrørende det at få lavet adaptere på specialmål eller noget tredje? Eller ønsker du måske at høre nærmere om nogle af vores øvrige produkter til bygge- og anlægsbranchen? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Dette kan du gøre enten på telefon +45 98 66 92 69, på e-mail asp@asp-produkt.dk eller via vores kontaktformular. Uanset hvilken måde du vælger at komme i kontakt med os på, så står vi med glæde til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål. Som udviklere af produkterne, og med mere end 30 års erfaring, er vi eksperter i at guide vores kunder mod det helt rette produktvalg til den mest optimale håndtering af netop deres opgaver!

Fakta

Lav egenvægt.

Stort udvalg af sugefødder med adaptor, for let montering.

Tilbehørsprogram som pallevogn, tang mm.

Fremstillet for at bliv brugt i hårdt miljø.

Monteres uden brug af værktøj.

Hurtig skift til gravemaskine efter ønske.

Let at transportere med gravemaskine.

Løftekapacitet op til 2000 kg.

Luftmængde v/50 kPa: 300 l/min.

Oliebehov min. 25 l/min.

Drejemotor 400° 12 V 50W

Bliv ringet op i dag