Sandafretter | Til fortorvsbelægning → Asp Produktudvikling
15904
page-template-default,page,page-id-15904,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

SANDAFRETTER TIL MINIGRAVER

Varenummer: 501

Sandafretteren er, ligesom mange andre produkter til anlægsbranchen, udviklet til at lette arbejdsbyrden og effektivisere det daglige anlægsarbejde. Nu er det altså slut med at sidde på knæ og trække sand af med et bræt.

 

Med vores sandafretter til minigraver får du udført et meget mere effektivt, præcist og mindre slidsomt arbejde. Denne sandafretter til fortov passer til alle typer af minigravere og kan benyttes til både stabilgrus og afsluttende sandlag. Når den skal kobles på gravemaskinen kræves der ikke noget værktøj, hvilket gør den yderst nem at anvende.

Sandafretteren kan justeres fra en bredde på 0,85 til 2 meter, så der kan opnås den helt rette bredde på fortovet. Derudover har den en nem højdejustering, hvor afretningsdybden kan tilpasses fra 35 til 110 mm.

Ring til os Kontakt os her

AFRETTER TIL SAND, DER MULIGGØR EN EFFEKTIV OG FLOT FLISEBELÆGNING

Vores sandafretter skaber et jævnt underlag til fliserne, så du efterfølgende kan lave en flot flisebelægning. Til dette har vi nogle vakuumløftere, som gør det muligt for dig at lægge fliser både effektivt, flot og skånsomt. Står du overfor en eller flere større anlægsopgaver, kan du med fordel vælge vores store vakuumløfter, der har en løftekapacitet på op til 2000 kg. Denne kan klare flere belægningssten på én gang og er derfor utrolig effektiv. Til de lidt mindre anlægsopgaver har vi en mindre vakuumløfter, der har samme løftekapacitet som den store, men som ikke kan klare helt så store flader. Begge kan monteres på alle typer af gravemaskiner og skal blot tilsluttes et hydraulik system.

 

Søger du et produkt til lægning af små fliser, kan du med fordel se nærmere på vores effektive ”Fliselet Mini”, der gør arbejdet med mindre fliser til en leg. Denne betjenes uden maskine, og grundet dens vakuum-suger kan du altid stå ret op, når du lægger fliser.

 

Har du nogle spørgsmål til vores sandafretter, fliseløftere eller nogle af vores øvrige produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.

Fakta

Lav egenvægt.

Justering af fald med el-aktuator direke fra gravemaskinen.

Højdejustering af afretningsdybde fra 35-110 mm.

Monteres uden brug af værktøj.

Hurtig skift til gravemaskine efter ønske.

Let at transportere med gravemaskine.

Kan justeres fra bredde 850 mm til 2000 mm.

Bliv ringet op i dag