Løftevogn til dæksel | Løfter dæksler fra op til 50 cm dybde
15918
page-template-default,page,page-id-15918,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Løftevogn til dæksel

For at få adgang til brønde og kloaksystemer er det nødvendigt at fjerne brønd- og kloakdæksler. Denne løftevogn betjenes af én mand og kan løfte tunge dæksler op fra 50 cm dybde.

ASP - loftevogn top

Håndterbar og praktisk løftevogn

Med denne løftevogn gøres det utrolig nemt at løfte dæksler op, da den kun behøver at blive betjent af én enkelt mand. Det betyder, at du ikke er nødsaget til at sende et større hold ud til opgaverne, da blot en enkelt medarbejder reelt set vil være nok. Udover dette store plus er der også en række andre fordele, som løftevognen bringer med sig:

 

Fordele ved en løftevogn til dæksel

 

  • Lav egenvægt: Vognen i sig selv vejer 12 kilo og er derfor utrolig nem og praktisk at håndtere.

 

  • Kan klare tunge dæksler: På trods af den lave vægt på blot 12 kg., kan vognen løfte dæksler på op til 125 kg. Dermed giver den dig mulighed for helt selv at klare arbejdet med de meget tunge dæksler.

 

  • Sammenklappelig: Løftevognen kan nemt og hurtigt pakkes sammen, så den kan være i varevognen. Det gør det nemt for dig og dine medarbejdere, når I skal rundt til forskellige opgaver.

 

  • Terrængående hjul: Med terrængående hjul gøres det utrolig nemt at køre hen til et dæksel på byggepladsen eller i den ujævne have. Du får derfor langt højere fleksibilitet, idet du kan bruge vognen mange forskellige steder og dermed hjælpe mange flere kunder.

 

Mekanisk håndteringsudstyr til løft af dæksler

Søger du en mekanisk dæksel løfter, finder du ligeledes denne her hos APS Produktudvikling. Den mekaniske dæksel løfter laves i mange versioner, og den har også en lav egenvægt og er simpel at betjene. Det kan være en fordel at vælge denne type dæksel løfter, hvis du skal løfte meget tunge dæksler og gerne vil skåne ryggen. Til dette kan du også med fordel vælge en lille vakuumløfter, der kan monteres på alle typer gravemaskiner.

 

Når du skal vælge, om du ønsker løftevognen eller en af ovenstående maskiner til løft af dæksler, er det vigtigt, at du vælger ud fra dine opgavetyper. Skal den være nem at transportere til en række opgaver, der ikke kræver løft af dæksler på over 125 kg? Og skal den kunne betjenes af én enkelt mand? Så anbefaler vi i høj grad, at du vælger løftevognen her på siden.

 

Er du i tvivl om, hvilket produkt der er bedst til arbejdsopgaverne i din virksomhed, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 98 66 92 69 eller e-mail asp@asp-produkt.dk.

Fakta

Vægt: 12 kg.

Løftekapacitet: 125 kg.

Længde: 150 cm.

Bredde: 53 cm.

Bliv ringet op i dag