Dækselløfter fra ASP-produkt | Elektrisk & mekanisk
16192
page-template-default,page,page-id-16192,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

DÆKSELLØFTER

Denne type dækselløfter laves i flere versioner, hvad end den skal være elektrisk eller mekanisk med vakuum fra slamsuger eller med en ekstern vakuumenhed. Den har lav egenvægt og er utrolig nem af betjene.  Vores dækselløfter laves i to størrelser: Ø 400 – Ø 300.

Elektrisk eller mekanisk dækselløfter

Ved en elektrisk dækselløfter kan du løfte selv fastsiddende dæksler uden, at du behøver at bruge nogle kræfter og uden at beskadige hverken dæksler eller ansatte. Dette er modsat vores løftevogn til dæksel, der håndteres manuelt. Hver dækselløfter har naturligvis sine fordele, og derfor skal du vælge den, der passer bedst til dine specifikke håndteringsopgaver.

Fordelene ved den mekaniske eller elektriske dækselløfter er som sagt, at du ikke selv skal bruge nogle kræfter på at løfte- eller vippe tunge støbejernsdæksler. Dette klarer maskinen, som dækselløfteren monteres på. Den er derfor mindre slidsom og sikrer i højere grad bedre arbejdsvilkår blandt de ansatte. Denne dækselløfter vælges oftest, hvis du skal håndtere meget tunge brønddæksler og ønsker at skåne ryggen ved problemfri løft.

Hvis du ikke skal løfte helt så tunge dæksler eller hængslede riste, kan løftevognen være en fordel, da den er hurtigere at finde frem og fylder minimalt, når den er klappet sammen. Dækselløfteren kan anvendes med en stor del forskellige dæksler og riste.

ØVRIGT LØFTE- OG HÅNDTERINGSUDSTYR TIL ANLÆGSBRANCHEN

Foruden vores dækselløftere har vi også andet løfte- og håndteringsudstyr til anlægsbranchen. Her finder du blandt andet diverse udstyr til håndtering og belægning af fliser. Blandt dette udstyr har vi vores FL-Mini til mindre belægningsopgaver samt to forskellige vakuumløftere til de større opgaver. Igen afhænger produktvalget af dine specifikke arbejdsopgaver.

Har du spørgsmål til nogle af ovenstående produkter, eller noget af vores øvrige løfte- og håndteringsudstyr, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre via vores kontaktformular eller på telefon +45 98 66 92 69.

Fakta

CE-Godkendt

Garanti for et sikkert dansk produkt

Lav egenvægt

Enkel betjening

To størrelser: Ø 400 - Ø 300

Bliv ringet op i dag

    Forespørgsel på priser og tilbud her: