Dæksel løfter | Laves i mange versioner → Elektrisk & mekanisk!
16192
page-template-default,page,page-id-16192,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ELEKTRISK / MEKANISK DÆKSELLØFTER

Denne type dækselløfter laves i flere versioner, hvad end den skal være elektrisk eller mekanisk med vakuum fra slamsuger eller med en ekstern vakuumenhed. Den har lav egenvægt og er utrolig nem af betjene.

FORDELENE VED EN ELEKTRISK DÆKSELLØFTER

Ved en elektrisk dækselløfter kan du løfte dæksler uden, at du behøver at bruge nogle kræfter. Dette er modsat vores løftevogn til dæksel, der håndteres manuelt. Hver dækselløfter har naturligvis sine fordele, og derfor skal du vælge den, der passer bedst til dine specifikke håndteringsopgaver.

Fordelene ved den mekaniske dækselløfter her på siden er som sagt, at du ikke selv skal bruge nogle kræfter på at løfte dækslet. Dette klarer maskinen, som dækselløfteren monteres på. Den er derfor mindre slidsom og sikrer i højere grad bedre arbejdsvilkår blandt de ansatte. Denne dækselløfter vælges oftest, hvis du skal håndtere meget tunge dæksler og ønsker at skåne ryggen. Hvis du ikke skal løfte helt så tunge ting, kan løftevognen være en fordel, da den er hurtigere at finde frem og fylder minimalt, når den er klappet sammen.

 

ØVRIGT LØFTE- OG HÅNDTERINGSUDSTYR TIL ANLÆGSBRANCHEN

Foruden vores dækselløftere har vi også andet løfte- og håndteringsudstyr til anlægsbranchen. Her finder du blandt andet diverse udstyr til håndtering og belægning af fliser. Blandt dette udstyr har vi vores Fliselet Mini til mindre belægningsopgaver samt to forskellige vakuumløftere til de større opgaver. Igen afhænger produktvalget af dine specifikke arbejdsopgaver.

Har du spørgsmål til nogle af ovenstående produkter, eller noget af vores øvrige løfte- og håndteringsudstyr, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre via vores kontaktformular eller på telefon +45 98 66 92 69.

Lav egenvægt

Enkel betjening

To størrelser: Ø 400 - Ø 300

Bliv ringet op i dag