Hydraulisk kantstenstang • Undgå skadelige løft → Op til 300 kg
15916
page-template-default,page,page-id-15916,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Hydraulisk kantstenstang

Varenummer: 502

Den hydrauliske kantstenstang er, med dens lave egenvægt, utrolig nem at håndtere og have med rundt. Desuden kan den monteres på både små og store gravemaskiner, uden brug af værktøj.

Kontakt os her Ring til os

KANTSTENSTANG TIL MINIGRAVER OG STØRRE GRAVEMASKINER

Med vores kantstenstang til minigraver eller øvrige gravemaskiner får du et utrolig effektivt værktøj til håndtering af kantsten. Vores kantstenstang fungerer til både lige og buede kantsten, så du dermed ikke behøver en separat tang til belægning af kantsten i eksempelvis rundkørsler.

 

Kantstenstang m. en løftekapacitet på op til 300 kg., hvilket gør den optimal til håndtering af længere og tungere kantsten. Dette giver dig mulighed for at effektivisere de større belægningsopgaver, hvor et stort område skal belægges. Her kan du desuden naturligvis sidde inde i gravemaskinen og styre din kantstenstang, og dermed undgår du alle former for skadelige løft under belægningsarbejdet. Ønsker du derfor både at effektivisere og forbedre arbejdsforholdene ved de større anlægsopgaver, så er vores kantstenstang den helt rette løsning for dig!

Fakta

CE-Godkendt

Garanti for et sikkert dansk produkt

Kræver dobbelt virkende hydraulik.

Elektrisk drejeled med styrring fra gravemaskinen.

Stenbrede fra 100 til 190 mm.

Kan benyttes til buede kantsten (rundkørsel kantsten)

Egen vægt: 40 Kg

Løfte kapacitet: 300 Kg

Bliv ringet op i dag

  Husk der er lovpligtig årseftersyn på kantstens tang

  SUPPLÉR MED EN AF VORES FLISELØFTERE

  Når der skal lægges kantsten, skal der som regel også lægges fliser. Derfor kan du med fordel supplere din kantstenstang med en fliseløfter. Hertil anbefaler vi en af vores vakuumløftere til fliser, der ligeledes kan monteres på en hvilken som helst gravemaskine. Vi har en stor vakuumløfter, som kan klare store flader og flere fliser på én gang, og så har vi også en mindre vakuumløfter, der ikke kan klare helt lige så store flader. Løftekapaciteten på 2000 kg. er dog den samme for begge maskiner. Derfor er det vigtigste her, at vælge maskine ud fra arbejdstypen og de fliser, der skal bruges. Vores vakuum fliseløftere hjælper, ligesom vores kantstenstang, med at skabe et bedre arbejdsmiljø i anlægsbranchen, hvor fokus er på at skåne medarbejdernes led og rygge.

   

  KONTAKT OS FOR NÆRMERE HJÆLP OG VEJLEDNING

  Vi har mere end 25 års erfaring med udvikling og salg af løfte- og håndteringsudstyr, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen. Har du derfor nogle spørgsmål til vores kantstenstang eller nogle af vores øvrige produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre via vores kontaktformular eller på telefon +45 98 66 92 69.

  Forespørgsel på priser og tilbud her: