Fliseløfter med hydraulisk vakuum | ASP Produkt
15825
page-template-default,page,page-id-15825,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Fliseløfter med vakuum

EFFEKTIV HÅNDTERING AF TUNGE STEN MED MINIGRAVER

 

Vores fliseløfter kan monteres på alle typer gravemaskiner og skal blot tilsluttes hydrauliksystemet. Den har nem betjening, nem montering uden brug af værktøj og en løftekapacitet på op til 2000 kg. Har du brug for nærmere vejledning om vakuumløfteren, er du mere end velkommen til at kontakte os, og så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Kontakt os her

Fakta

CE-Godkendt

Garanti for sikkert dansk produkt

Minimal vedligehold

Løftekapacitet op til 2000 kg.

Luftmængde v/80 kPa: 500 l/min.

Oliebehov min. 10 l/min.

Drejemotor 400° 12 V 50W

Stort udvalg af sugefødder med adapter, for let montering.

Tilbehørsprogram som pallevogn, tang mm.

Fliseløfter til håndtering af mindre fliser

Fliseløfteren her på siden er udviklet i samarbejde med entreprenører, og den er fremstillet til at blive brugt i et hårdt miljø. Modellen er særligt ideel til håndtering af anlægsopgaver hvor der skal lægges fliser. Fliseløfteren har en løftekapacitet op til 2000 kg. Se alle vores vakuumløftere her.

 

Som tilbehør til vores fliseløfter medfølger forskellige sugefødder med adaptorplader, så du har mulighed for at vælge netop den sugefod, der passer til din specifikke anlægsopgave. Vi tilbyder desuden adaptere til vores fliseløftere, som kan laves på specialmål.

 

Kontakt os på telefon eller via e-mail

Ønsker du at vide mere om vores fliseløfter såsom specifikationer, mulighederne for at få lavet adaptere på specialmål eller noget tredje?

Eller ønsker du måske at høre nærmere om nogle af vores øvrige produkter til bygge- og anlægsbranchen? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Dette kan du gøre enten på telefon +45 98 66 92 69 eller på e-mail asp@asp-produkt.dk. Uanset hvilken måde du vælger at komme i kontakt med os på, så står vi med glæde til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål. Som udviklere af produkterne, og med mere end 25 års erfaring, er vi eksperter i at guide vores kunder mod det helt rette produktvalg til den mest optimale håndtering af netop deres opgaver!

Se vores forskellige adaptere og tilbehør her

Præsentation Fliseløfter med vakuum

Husk der er lovpligtig årseftersyn på alle vores fliseløftere