Fliseløfter med hydraulisk vakuum | ASP Produkt
15825
page-template-default,page,page-id-15825,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Fliseløfter med vakuum

Varenummer: 300

Vores fliseløfter kan monteres på alle typer gravemaskiner og skal blot tilsluttes hydrauliksystemet. Den har nem betjening, nem montering uden brug af værktøj og en løftekapacitet på op til 2000 kg. Har du brug for nærmere vejledning om vakuumløfteren, er du mere end velkommen til at kontakte os, og så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Ring til os Kontakt os her

Fliseløfter til håndtering af mindre fliser

Fliseløfteren her på siden er udviklet i samarbejde med entreprenører, og den er fremstillet til at blive brugt i et hårdt miljø. Modellen er særligt ideel til håndtering af anlægsopgaver, hvor fliserne ikke har helt så store flader. Uanset hvilken model du vælger af vores fliseløftere du vælger, får du en løftekapacitet på 2000 kg. Se alle vores vakuumløftere her.

 

Som tilbehør til vores fliseløfter medfølger forskellige sugefødder med adaptorplader, så du har mulighed for at vælge netop den sugefod, der passer til din specifikke anlægsopgave. Vi tilbyder desuden adaptere til vores fliseløftere, som kan laves på specialmål.

Se de forskellige adaptere her
Tilbehør

Kontakt os på telefon eller via vores kontaktformular

Ønsker du at vide mere om vores fliseløfter såsom specifikationer, mulighederne for at få lavet adaptere på specialmål eller noget tredje?

Eller ønsker du måske at høre nærmere om nogle af vores øvrige produkter til bygge- og anlægsbranchen? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Forespørgsel på priser og tilbud her:

Dette kan du gøre enten på telefon +45 98 66 92 69, på e-mail asp@asp-produkt.dk eller via vores kontaktformular. Uanset hvilken måde du vælger at komme i kontakt med os på, så står vi med glæde til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål. Som udviklere af produkterne, og med mere end 25 års erfaring, er vi eksperter i at guide vores kunder mod det helt rette produktvalg til den mest optimale håndtering af netop deres opgaver!

Vakuumløfter til fliser

Fakta

CE-Godkendt

Garanti for et sikkert dansk produkt

Lav egenvægt.

Stort udvalg af sugefødder med adapter, for let montering.

Tilbehørsprogram som pallevogn, tang mm.

Fremstillet for at blive brugt i hårdt miljø.

Monteres uden brug af værktøj.

Hurtig skift til gravemaskine efter ønske.

Let at transportere med gravemaskine.

Løftekapacitet op til 2000 kg.

Luftmængde v/80 kPa: 500 l/min.

Oliebehov min. 10 l/min.

Drejemotor 400° 12 V 50W

Bliv ringet op i dag

    Priser og tilbud

    Husk der er lovpligtig årseftersyn på alle vores fliseløftere