Tagsikkerhed | NetOp sikkerhedsnet fra Asp Produktudvikling
16292
page-template-default,page,page-id-16292,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Net-op sikkerhed på taget

Varenummer: 619

”Det her… Det er så nemt og gir’ os en følelse af sikkerhed, som ikke må forklejnes”

 

Net-Op er udviklet og produceret, så det bliver svært at vælge fra… Samtidig med at sikkerheden er gennemtestet, og du er sikret mod gennemstyrtning ved tagpladeskift, så er det oplagt også at bruge systemet til rengøring eller udskiftning af solceller.

SPAR TID OG PENGE…

Ved montering af Net-Op er der ikke behov for store maskiner i form af lift eller teleskoplæssere – dog er det vigtig, at der laves en sikring mod fald ved tagfod i forhold af stillads eller lignede.

Konstruktionen på systemet er super simpelt, og med en vægt på 14 kg er det et net, som er helt ideelt at have med i enhver håndværkers bil. Når det så kun tager 5 minutter at montere og 5 minutter at pakke sammen, så er pengene hurtigt tjent ind igen.

 

UNDGÅ GENNEMSTYRTNINGS ULYKKERNE…

I løbet af et år sker der efterhånden mange gennemstyrtningsulykker og desværre også nogen med en udgang, som vi gerne vil være foruden. Dette kan undgås med Net-Op systemet, som gør, at tømrermestre landet over nu kan skifte tagplader, selvom man ikke har en teleskoplæsser til rådighed.

Hele systemet er pakket godt og og sikkert ned i en skuldertaske af kanvas, som fylder minimalt i bilen og håndteres uden besvær.

Skulle det være nødvendigt, har vi et stort reservedelslager, så delene kan bestilles nemt og efter behov.