Fliselet mini | Vakuumsuger til mindre fliser → Asp Produktudvikling
15924
page-template-default,page,page-id-15924,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Fliselet mini

Varenummer: 300M

Med vores Fliselet mini får du en vakuumsuger til fliser, der gør arbejdet med mindre fliser til en leg. Maskinen er utrolig nem at håndtere, og den sikrer en god arbejdsstilling, hvor du hele tiden kan stå ret op.

Kontakt os her Ring til os

UNDGÅ DÅRLIG RYG MED EN VACUUM FLISELØFTER

Hos ASP Produktudvikling går vi utrolig meget op i, at vores produkter gør opgaverne nemmere, hurtigere og mere behagelige. Derfor har vi altid fokus på at udvikle nye produkter, der skåner medarbejdernes led og rygge i det daglige arbejde.

 

Dette er naturligvis ikke en undtagelse med vores Fliselet mini. Denne er udviklet, så en enkelt mand alene kan anvende maskinen til mindre belægningsopgaver. Ved brug af maskinen kan vedkommende stå oprejst, og håndtaget kan naturligvis justeres, så der er mulighed for at opnå den helt rigtige arbejdshøjde. Dermed sikrer vores Fliselet mini den mest optimale arbejdsstilling, som skåner ryggen mest muligt. Som vores øvrige produkter hjælper vores Fliselet mini altså til at skabe et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne i bygge- og anlægsbranchen.

 

ØVRIGE FLISELØFTERE FRA ASP PRODUKTUDVIKLING

Vores Fliselet mini kan bære fliser fra 25*25 til 50*50 cm. Søger du dog en fliseløfter til de mere omfattende belægningsopgaver, anbefaler vi en af vores større vakuumløftere til fliser. Her finder du både en stor og lille vakuumløfter, der kan monteres på alle typer gravemaskiner. Fordelen ved den store vakuumløfter er, at den kan løfte flere fliser på én gang, hvilket er medvirkende til en effektivisering af de større belægningsopgaver. Dog er dette ikke ensbetydende med, at denne fliseløfter er den mest fordelagtige til alle opgaver. Det er vigtigt at vælge den maskine, der passer bedst til netop de belægningsopgaver du, eller medarbejderne i din virksomhed, står overfor.

 

KONTAKT OS FOR NÆRMERE HJÆLP OG VEJLEDNING

Vi har mere end 20 års erfaring med udvikling og salg af løfte- og håndteringsudstyr, der primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen. Er du derfor i tvivl om hvilken fliseløfter, eller hvilke af vores øvrige produkter, der er bedst til arbejdsopgaverne i netop din virksomhed, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre via vores kontaktformular eller på telefon +45 98 66 92 69.

Fakta

Fliser fra: 25 x 25cm til 50 x 50cm.

Sugeslangen kan trækkes ud på 6 meter (1 meter under transport).

Håndtaget kan hæve/sænkes til rigtig arbejdshøjde.

Egenvægt: 3 kg.

Bliv ringet op i dag